Servicekosten wekker

Geen eindafrekening van de servicekosten ontvangen? Dat zien wij helaas vaker. Je betaalt namelijk vaak naast de kale huurprijs ook een bedrag voor servicekosten. Het gaat dan om kosten voor leveringen en diensten zoals een voorschotbedrag voor gas, elektriciteit, water, internet, maar bijvoorbeeld ook schoonmaakkosten etc.

Je betaalt dus elke maand een voorschot aan je verhuurder voor gas, water, elektriciteit en overige zaken. Van deze kosten hoor je elk jaar een eindafrekening  te ontvangen zodat je kan controleren of je voorschotten daadwerkelijk zijn besteed. Daarom hoort de verhuurder jaarlijks voor 1 juli een eindafrekening van het afgelopen jaar op te maken waaruit blijkt wat de daadwerkelijk gemaakte kosten zijn. 

En meestal levert het je wat op, want uit de praktijk blijkt dat 90% van de huurders een te hoog bedrag aan servicekosten betaalt. Meld je hieronder aan voor de servicekosten wekker en wij geven je een herinnering wanneer het weer tijd is om je eindafrekening op te vragen, want de kans is groot dat je te veel betaald hebt. Te veel betaalde servicekosten halen wij voor je terug.


Meld je hieronder aan voor de servicekosten wekker

We houden je elk jaar op de hoogte wanneer het weer tijd is om je servicekosten terug te halen.